okładka zastępcza

Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

Granecka-Wrzosek, Bożena

Rok wydania: 1998.

Gastronomia higiena kontrola od 1944 r. Polska, Żywienie pozajelitowe higiena zagadnienia, Żywienie

dostępne:

1 z 1

Autor
Granecka-Wrzosek, Bożena
Tytuł
Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wyższa Szkoła Ekonomiczna,
Rok wydania
1998.
Objętość
154 s. ;
Rozmiary
24 cm.
Seria
Turystyka
UKD
641:613.2
Hasła przedmiotowe
Gastronomia higiena kontrola od 1944 r. Polska
Żywienie pozajelitowe higiena zagadnienia
Żywienie
Informacje dodatkowe
N
080
%a 641:613.2
100
%a Granecka-Wrzosek, Bożena
245
%a Zasady zbiorowego żywienia : %b z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta /
260
%a Warszawa : %b Wyższa Szkoła Ekonomiczna, %c 1998.
300
%a 154 s. ; %c 24 cm.
490
%a Turystyka
506
%a N
650
%a Gastronomia %x higiena%x kontrola %y od 1944 r. %z Polska
650
%a Żywienie pozajelitowe %x higiena%x zagadnienia
650
%a Żywienie

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 58500
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane